Gabinet Terapèutic Asnimo (Fundación Asnimo)

Detalls del llistat

Informar D'Abús

LOGO GTA
Popular

Gabinet Terapèutic Asnimo (Fundación Asnimo)

En el Gabinet Terapèutic de ASNIMO (GTA) comptem amb un equip multidisciplinari de professionals, l'objectiu dels quals és el foment del desenvolupament i l'autonomia de les persones que atenem en àmbits tan fonamentals com la comunicació i el llenguatge, la relació social, l'adopció de conductes adequades, les dificultats d'aprenentatge, les competències emocionals o l'autoregulació, entre altres.

METODOLOGIA

La nostra metodologia es basa en una intervenció individualitzada, en la qual seguim programes específics consensuats amb les famílies.
Comencem amb una avaluació psicopedagògica, en la qual ens centrem en l'observació directa de l'usuari en un context lúdic, a més de realitzar entrevistes amb les famílies amb la finalitat d'obtenir les dades que ens permetin presentar unes conclusions i observacions personalitzades.
Després de realitzar una anàlisi de les fortaleses i necessitats de l'usuari, establim les pautes psicoeducativas adequades per a potenciar la seva evolució.
Posteriorment, el nostre equip d'especialistes desenvolupa una intervenció directa, encaminada a respondre a les diferents necessitats de cada usuari i la seva família, per a així afavorir el desenvolupament de les seves competències i la seva adaptació a l'entorn.
Per a això, oferim diferents modalitats d'intervenció –individuals i grupals-, que inclouen des de teràpia en contextos naturals (llar, barri, parc…), millora de les habilitats socials, tractament de problemes de conducta, suport psicològic, logopèdia, estimulació cognitiva, etc.

SUPORT A LES FAMÍLIES

Així mateix, en GTA posem a la disposició de les famílies un espai de diàleg, reflexió i aprenentatge i els aportem suport psicològic per a ajudar-los a millorar diferents situacions en l'àmbit familiar com poden ser la interacció amb els germans o la inclusió del seu fill en la vida comunitària.
En GTA també comptem amb assessorament legal perquè les famílies puguin conèixer i beneficiar-se de tots els recursos que tenen al seu abast (teràpies, beques…)
Dins de l'àmbit educatiu, oferim orientació i coordinació als centres amb la finalitat d'unificar criteris i pautes d'intervenció.

Informacio del Autor

Avatar

GTA-Asnimo

Membre des de 8 mesos fa
Veure Perfil