Dóna Vida Balears

Detalls del llistat

Informar D'Abús

1 Dóna vida mes Balears Alejandro jpg
Popular

Dóna Vida Balears

Som un grup de voluntaris sense ànim de lucre l'única finalitat i meta és acabar amb la gran desinformació que hi ha al nostre país sobre la donació de medul·la òssia.
Amb aquesta intenció, totalment altruista ens remetem a vostès, per demanar-los que ens ajudin a portar aquest missatge "La diferència pots ser tu: Dóna medul·la, dóna vida". La leucèmia és el càncer infantil més freqüent i molts d'aquests nens necessiten un trasplantament de medul·la, 1 de cada 3 no trobarà un donant compatible. Per això estem demanant a tots els mitjans de comunicació de tot Espanya que difonguin aquest vídeo, perquè aquest càncer té cura i està al carrer, en persones que segurament mai han sentit parlar d'aquesta donació.
Només així algun dia, amb l'ajuda de tots, aconseguirem acabar amb aquestes malalties ..
Per tant, aquesta pàgina està destinada a la difusió, promoció i captació de donants de sang, medul·la òssia i cordó umbilical, per la curació de la Leucèmia i malalties de la sang, per a la FUNDACIÓ JOSEP CARRERES. Sang, òrgans i teixits per COORDINACIÓ AUTONÒMICA DE TRASPLANTAMENTS (CAT-IB), FUNDACIÓ BANC DE SANG I TEIXITS DE LES ILLES BALEARS.
Promoure activitats per tal de recapta fons per la curació de la leucèmia i malalties de la sang.

Informacio del Autor

donavidabalears

Membre des de 3 anys fa
  • donavidabalears@gmail.com
Veure Perfil