Comissions Obreres UNIÓ INSULAR MALLORCA

Detalls del llistat

Informar D'Abús

logo_ccoo_ib_cuadrat
Popular

Comissions Obreres UNIÓ INSULAR MALLORCA

CCOO és una organització sindical democràtica i de classe que està formada per treballadors i treballadores que ens afiliam de forma voluntària i solidària per defensar els nostres interessos i per aconseguir una societat més justa, democràtica i participativa.

La Confederació Sindical de Comissions Obreres de les Illes Balears és una confederació sindical que està integrada per federacions i unions insulars, en el si de les quals hi caben totes les treballadores i treballadors de la comunitat autònoma de les Illes Balears que, amb independència de les seves conviccions personals, polítiques, filosòfiques, ètiques o religioses, accepten i practiquen els principis establerts en els seus estatuts, mitjançant una acció conseqüent en totes les esferes de l'acció social, especialment en els centres de treball. Defensa els interessos professionals, econòmics, socials, polítics i nacionals del conjunt dels treballadors i treballadores, en la perspectiva de la supressió de tot tipus d'opressió, discriminació i explotació capitalista.

La Confederació Sindical de Comissions Obreres de les Illes Balears és un sindicat inspirat en els següents principis:

Reivindicatiu i de classe,  Unitari, Democràtic i independent, Participatiu i de masses, D'homes i de dones, Sociopolític, Nacional i de les Illes Balears

 

Informacio del Autor

CCOOIB

Membre des de 3 anys fa
  • mallorca@ib.ccoo.es
Veure Perfil