Club Bàsquet Sant Francesc Llops d’Inca

Detalls del llistat

Informar D'Abús

Nou escut Llops3
Popular

Club Bàsquet Sant Francesc Llops d’Inca

Fer bàsquet, és fer amics!!!
El Club de Bàsquet Sant Francesc Llops d’Inca es va fundar el setembre de l’any 2011, baix les ordres de’n Xavier Nin (com a director tècnic esportiu) i de’n Miquel Balle (com a president).
La idea principal era cobrir una demanda de moltes famílies i de la Direcció del Col·legi Beat Ramon Llull, creant un club de bàsquet que tingués la seva seu al pavelló del centre, i que treballés uns objectius no només de caire esportiu (tècnic, tàctic, condicional...), sinó també mirant “d’impregnar” als nostres jugadors els valors franciscans propis de l’escola, cosa que ha fet al club mereixedor de reconeixement extern per la seva actitud durant les competicions.
Any rere any, el club ha anat creixent, augmentant progressivament el nombre d’equips federats i no federats, i que a les nostres instal·lacions facin esport cada setmana més de 90 jugadors amb edats compreses entre els 4 anys i fins a l’edat dels equips que han anat pujant des de la seva creació.
En aquestes temporades, molta gent ha descobert aquest meravellós món del bàsquet a la nostra pista, alguns han marxat i altres s’han incorporat a un il·lusionant projecte que ha permès que 2 jugadors nostres hagin arribat a campionats nacionals de categoria Mini, i que aquest club es faci un nom dins el bàsquet de Mallorca.
La família dels Llops vol seguir creixent, i ens agradaria que formessis part d’ella. Vine a provar...i segur que no voldràs marxar.
Amunt Llops!

Informacio del Autor

llopsinca

Membre des de 3 anys fa
  • santfrancescllops@gmail.com
Veure Perfil